دانلود کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی دزنوش
نوشته شده توسط : مدیر

گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی دزنوش

فهرست                                                                         صفحه

 الف) مقدمه:

۱) کلیاتی در مورد کارخانه نوشابه سازی دزنوش                                         ۱

۲) نوشابه چیست ؟                                                                                   ۲

۳) تعریف نوشابه گازدار                                                                            ۳

۴) انواع نوشابه های گازدار                                                                        ۳

۵) مواد اولیه برای تهیه نوشابه                                                                  ۵

۶) ویژگی های مواد اولیه برای تهیه نوشابه                                                ۶

۷) ویژگی های محصول نهایی                                                                   ۱۲

۸) ویژگی های میکروبیولوژی                                                                   ۱۳

۹) آئین کار بهداشتی                                                                               ۱۳

۱۰) روش های آزمون                                                                                ۱۳

۱۱) نمونه ۱۳

۱۲) تعریف آب معدنی و ترکیبات آن                                                        ۱۴

۱۳) مزایای آب معدنی                                                                             ۱۵

۱۴) مضرات آب معدنی                                                                            ۱۶

۱۵) خطرات نوشابه های گازدار                                                                ۱۷

۱۶) مواد اصلی تشکیل دهنده یک قوطی سودا                                        ۱۸

۱۷) وقتی یک نوشابه می خوریم چه اتفاقی می افتد؟                              ۱۹

۱۸) تاثیر نوشابه بر دندان ها و استخوان ها                                              ۲۰

۱۹) نوشابه مسبب چاقی است                                                                 ۲۱

۲۰) نوشابه و دیابت                                                                                ۲۲

۲۱) مضرات نوشابه های رژیمی                                                               ۲۲

۲۲) نوشابه خورترین ملت جهان                                                              ۲۲

۲۳) نوشابه های انرژی زا                                                                         ۲۲

۲۴) عوارض جانبی نوشابه های انرژی زا                                                   ۲۳

۲۵) اهمیت سلامتی                                                                                ۲۳

۲۶) تاریخچه نوشابه های انرژی زا                                                           ۲۴

۲۷)بسته بندی نوشابه های انرژی زا                                                        ۲۵

۲۸) چند نمونه نوشیدنی که در ایران هم تهیه می شود                           ۲۶

  ب)آزمایشگاه کنترل کیفی :

۱) معرفی وسایل آزمایشگاهی                                                                ۲۷

۲) کالیبره کردن PH سنج                                                                     ۳۰

۳) استریل کردن وسایل کشت میکروبی                                                 ۳۱

۴) طریقه جدا کردن محیط کشت                                                           ۳۱

۵) انواع محیط های کشت برای تست نوشابه                                          ۳۲

۶) چسب اتوکلاو                                                                                   ۳۳

۷) چگونگی کار با اتوکلاو                                                                       ۳۴

۸) تست هایی که بر روی آب معدنی انجام می شود                               ۳۵

۹) طرز ساخت محیط کشت لاکتوز براث                                                ۳۵

۱۰) روش تست آب معدنی                                                                     ۳۶

۱۱) کشت MPN                                                                                   ۳۶

۱۲) روش تست نوشابه                                                                          ۳۷

۱۳) نمونه ای از ساخت محیط کشت PCA                                            ۳۸

۱۴) نمونه گیری شکر                                                                            ۳۹

 ج) تصفیه خانه :

۱) شرح تصفیه خانه                                                                            ۴۰

۲) روش به دست آوردن سختی آب                                                     ۴۱

 د) شربت خانه :

۱) شرح شربت خانه                                                                             ۴۲

۲) طرز ساخت شربت                                                                          ۴۲

۳) واحد ۴۳

۴) گاز کربنیک ( CO2 )                                                                     ۴۴

۵) دیگ ۴۵

ه) خط تولید :

۱)Chiller

۲) ‍Compressor                                                                              ۴۶

۳) کمپرسور فشار قوی                                                                       ۴۷

۴) دستگاه بطری ساز یا بلومولدینگ                                                   ۴۸

۵) دستگاه LABEL زن یا اتیکت زن                                                ۴۹

۶) دستگاه Filler                                                                              ۵۰

۷) مراحل پر شدن طی Filler                                                            ۵۱

۸) دستگاه Video project                                                             ۵۲

۹) دستگاه Mixer                                                                            ۵۳

۱۰) دستگاه شیریک                                                                           ۵۴

۱۱) گازگیری

۱۲)گند زدایی                                                                                    ۵۶

۱۳)  منابع

  منابع

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 





:: برچسب‌ها: دانلود کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی دزنوش ,
:: بازدید از این مطلب : 639
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: